fredag 4 februari 2011

Make-ová!

Och så har man bytt design! Tänkte ta något vårigt för att motarbeta att det faktiskt snöade i Örebro nyss. Vart på gränsen till för snuttegull för min del, men vad tycker ni om min make-ová?

Idag mellan 13 och 17 ska jag och två till från biomedicinprogrammet leka sjuksköterskor. Vi ska ta Hb, blodglukos, kolesterol och 6 olika urinanalyser på ca 25 anställda på universitetet. När vi fick uppgiften trodde vi först att vi skulle köra venprovtagning på alla som kom dit (kunde inte förstå varför så många ville komma och vara försökspersoner där vi bara utfört provtagningen vid två tillfällen och prickar fel vid hälften av sticken..) men det visade sig att vi endast skulle behöva göra ett stick i fingret. Thank god! Lite nervösa kommer vi nog ändå vara inför de första "patienterna" eftersom vi bara fått en genomgång av maskinerna en gång. Ska bli kul att möta sina lärare fastän att det är vi som håller i kniven! Mohaha.


It´s getting bigger!! (går in i v23 imorn)

Back to the plugg

//Sara

1 kommentar:

  1. Oj oj oj.. nu växer kaggen.. ;) Told you so.. säger bara pang sen är den där.. :P Jätte fin mage har du iallafall.. :)
    Kram

    SvaraRadera