måndag 14 februari 2011

Dagens hitte pao

Så, lite piggare, lite fräshare. Mat i magen och visst är det Alla hjärtans dag idag? Bäst att sätta på sig nått rosa dagen till ära ;)

En klänning i strl 36 som hängt ensam länge, länge i garderoben blev utmärkt som gravidblus. Dock jäkligt tajt över bysten :P

Dagens lunch: Det jag tänkte göra igår men som inte blev av nämligen kinamat. Gött, men skulle vilja haft mer "fyfan vad starkt!!"-känsla. Dessutom smakade det inte så mycket kokosmjölk som jag trodde det skulle göra. Mer sambal nästa gång.
Recept från huvudet: kyckling, lök, böngroddar, kokosmjölk 400ml, fisksås, knappt en matsked soya, vatten, ca 2-3 msk sambal, citronsaft, olja att steka i. Det var nog allt??

Vad ska man hitta på idag då för att få gubben att känna sig extra varm i hjärtat? Vi har ju september som kärleksmånad ju. Han gillar ju inte snittblommor och choklad känns lite tacky, men ack så gott... Skulle vilja överraska honom och åka upp och vandra i kilsbergen på solvarma stigar men det går ju inte med foglossningen samt att det är igensnöat överallt. Får hitta på nått annat.. En hundvalp? Ola hoppas ju fortfarande på att det jag har i magen ska vara en liten dogg-puppy fastän vi sett på ultraljudet att det visst är en liten människa där inne. Ibland har killar så jävla svårt att fatta.

//Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar