lördag 19 februari 2011

Funderingar om bebiskläder

Jag funderar på om vi ska köpa ett klädpaket från blocket till lill-tjejen innan hon kommer. Av alla barngrejjer vi har nu har flest pengar gått åt till kläder. Barnvagnen fick vi ju gratis då den annars skulle kasserats (19 år gammal), vaggan ärvde vi och har hottat upp själva, spjälsäng står redo i mormors magasin och har även den gått i släkten. Skötbord/Byrå köpte vi från blocket för några hundra. Barnkläder är ju så jäkla dyrt eftersom man behöver en hel garderob av dem - på en gång. Bodys för 80 spänn styck och pyamaser för hundringen. Eftersom ola och jag är först i våra respektive släkter i vår generation att skaffa barn (ok, min kusin har ju fått barn men han är bara nått halvår före vår) så är det inte direkt någon som står och kastar bebiskläder efter oss eftersom alla kläder är borta sedan länge. Vi var på marieberg igår och köpte några finfina paltor för det presentkort i fått i julas av olas pappa. Dessutom hade jag ett presentkort med "en gratis body" och "25% på valfritt plagg på Kappahl så dit gick vi in :) Mängder med fina bebiskläder finns det.


Ola valde ett paket med två pyamasar i, tycker det börjar bli lite väl mycket rosa/röda nyanser i byrån nu ;)

Gubben valde även dessa söta strumpisar...

Efter många vändor i sportaffärer efter ett par vår-sommar-höst skor som är bekväma att ha som vardagsskor så hittade jag igår dessa joggingskor för prognation nedsatta från 1200 till 600:-. Är APTRÖTT på att försöka hitta ett par lågskor i vanliga skoaffärer som man kan gå i i timmar, alla skor under 800 verkar vara gjorda för att stå i skyltfönster.

Nu ska jag fortsätta plugga :)

//Sara

3 kommentarer:

  1. Om ni vill så hade jag tänkt skicka ett paket till er med tjejkläder.Om ni vill använda lite begagnade kläder vill säga. Det är mycket av kläderna som inte är använda alls speciellt mycket och inte slitna alls. Lite olika storlekar men från mini och uppåt lite då om ni vill:)

    SvaraRadera
  2. Oj gud det skulle vara jätteuppskattat! Begagnat eller nytt spelar ingen som helst roll för oss. Det blir grymt mycket pengar om man ska köpa allt nytt i affär, känns inte som om vi har råd med det. Tack igen! :)

    SvaraRadera
  3. Kanon då kommer det på posten så småningom!! Är bara kul att veta att kläderna kommer till användning!
    Sköt om dig!

    SvaraRadera